Design av logo, grafisk profil og trykksaker for Biblioteksystemer. Biblioteksystemer utvikler og leverer Bibliofil (biblioteksystem med all ønsket funksjonalitet for folke-, skole og fagbibliotek) og eBokBib (distribusjon og utlån av emedier for bibliotek).

Logo og visuell identitet

Logo består av både symbol og tekst. Symbolet er formet som en ugle som holder et forstørrelsesglass med klørne. Uglen symboliserer bl.a. visdom, kunnskap, evnen til å forutse hva som kommer (innovasjoner) og intelligens. Forstørrelsesglasset symboliserer let og finn. Uglen har en enkel form med et lett humoristisk uttrykk. Uttrykket kan henvise til bedriftens lettforståelige produkter, og tjenester hvor service og gode relasjoner er i fokus. Logoteksten «Bibliotek» er fremhevet i fet størrelse og «Systemer» er satt i en smalere versjon. Fonten er stram, klassisk, geometrisk utformet med et condensed (smalt) uttrykk. Alternate varianten som er brukt i «systemer» har noe mer lekenhet. Fonten kan signalisere ryddighet, orden og system. Fargene er valgt til lillatoner og orange. Fargesymbolsk representerer lilla bl.a. visdom, sannhet, individualitet, styrke, kreativitet og intuisjon. Orange representerer bl.a. vennlighet, humor, livsglede, kreativitet og positivitet.

BibSyst-logo-02 BibSyst-logo-03 BibSyst-logo-04 BibSyst-logo-05 BibSyst-logo-06 BibSyst-logo-07 BibSyst-logo-08 BibSyst-logo-09


Vi er en ledende leverandør av dataløsninger til norske bibliotek, og holder til i Larvik.

Vi har brukt Lottes tjenester siden sommeren 2014, og hun hjalp oss da først med å lage ny firmalogo og designhåndbok. Senere har vi fått god hjelp til å lage annonser og logoer til profileringsprodukter, samt rollups og reklameseil.

Noen ganger har vi hatt god tid på å få ferdige resultater, mens andre ganger har det hastet med å få en løsning, og Lotte har hjulpet oss hver gang.

Vi er godt fornøyd med resultatene, og synes vi har et konstruktivt og behagelig samarbeid med Lotte. Vi vil derfor gjerne anbefale hennes bistand til andre!

Bibliotek-Systemer As 17. mars 2016