Bibliotek-Systemer

Leverandør av dataløsninger til norske bibliotek

Anbefaler Lottes bistand til andre!

Vi er en ledende leverandør av dataløsninger til norske bibliotek, og holder til i Larvik.


Vi har brukt Lottes tjenester siden sommeren 2014, og hun hjalp oss da først med å lage ny firmalogo og designhåndbok. Senere har vi fått god hjelp til å lage annonser og logoer til profileringsprodukter, samt rollups og reklameseil.


Noen ganger har vi hatt god tid på å få ferdige resultater, mens andre ganger har det hastet med å få en løsning, og Lotte har hjulpet oss hver gang.


Vi er godt fornøyd med resultatene, og synes vi har et konstruktivt og behagelig samarbeid med Lotte. Vi vil derfor gjerne anbefale hennes bistand til andre!

Brystkreftforeningen

Gir hjelp og støtte til personer med brystkreftdiagnose eller påvist mutasjon i brystkreftgener

Kreativ, løsningsorientert, imøtekommende og svært fleksibel

Brystkreftforeningen har hatt gleden av å samarbeide med grafisk designer Lotte Thori Løvstad ved flere anledninger. Løvstad utformet ny grafisk profil for Brystkreftforeningen i 2012, da foreningen blant annet hadde en større oppdatering av sine informasjonsbrosjyrer.


Samarbeidet fortsatte da Brystkreftforeningen la om grafisk profil og utforming av sitt medlemsblad, Athene, høsten 2014. Løvstad gjør fremdeles layout på bladet.

Gjennom vårt samarbeid med Løvstad har vi erfart henne som kreativ, løsningsorientert, imøtekommende og svært fleksibel. Dette er egenskaper som gjør at det oppleves både trygt og enkelt for Brystkreftforeningen å samarbeide med Lotte. Produkter blir levert til avtalt tid, med god kvalitet og resultater vi er fornøyd med.

Princess Gruppen

Produksjon og salg av hjemtekstil

Kreative oppdrag

Vi benytter oss ofte av Lotte til kreative oppdrag, da hun er veldig flink til å komme med forslag i tråd med våre ønsker. Hun er rask, har en kommersiell stil og et uttrykk som passer godt for oss.

Ingelin Aabø

Branding Lady

Designkunstner

Designkunstner som former 1000vis av ord til en superproff, sterk og unik visuell identitet. Det kreves mer enn talent og grafisk utdannelse til for å forstå en hel business sitt særpreg, brand og å kunne trekke ut unikheten. Lotte klarer kunsten å forme om budskapet og tiltrekke den rette målgruppen ved hjelp av bare det visuelle. Alt dette krever en kunstner med et helt spesielle øye. Jeg har samarbeidet med flere og Lotte er desidert den beste. Hun er et funn. Jeg forklarer henne mine kunders brand og tilbake leverer hun de vakreste, mest unike og sterke og særpregede visuelle identiteter. Jeg blir like imponert hver gang over hvordan hun klarer å gripe fatt i det som ikke kan sies med ord og hvordan hun får det uttrykt visuelt. Hun har alltid spennende elementer og skjult symbolikk i identitetene hun skaper. Dette gjør det ekstra spennende da det er så mye som man kan tolke ut i fra arbeidene hennes. De rommer så mye og forteller hver sin historie. Lotte jobber ekstremt nøye, gjøre grundig research og jobber dedikert til hver minste detalj er på plass og hele bedriftens brand stråler gjennom hele linjen.


Helproff til fingerspissene

Jeg opplever Lotte som helproff til fingerspissene, hun leverer alltid til deadlines, det er alltid 100% gjennomført og gjennomtenkt, og hele tanke- og jobbprosessen bak den visuelle identiteten blir alltid godt forklart. Hennes øye for design og helhetstenking er sjelden og enestående. Hun er også en kunstner når det kommer til illustrasjoner og animasjonsfilmsnutter. Dette er en dyktig dame av de sjeldne som jeg anbefaler på mitt aller høyeste.

Katrine Legg Hauger

Traumeterapeut, konstellatør, systemisk coach – IOPT Akershus

Et funn og profesjonell til fingerspissene

Lotte er et funn og profesjonell til fingerspissene. Hun er ikke bare varm, innsiktsfull, nysgjerrig og ydmyk som det rause medmennesket hun er, men klart meget skarpsindig, profesjonell og presis i sin kommunikasjons- og uttrykksform. Selv om det virker som hennes arbeid går som en lek, og jeg merker at hun elsker er dette, er arbeidet hennes et ansvar som hun tar på største alvor. 


Hun satte seg meget godt inn i hva bedriften min gjør, hvorfor jeg holder på med dette, min visjon, og hvem som er målgruppen. Den visuelle profilen hun har laget gjenspeiler dette på en fremragende måte. Hennes aller første utkast til logo og visuelle uttrykk som jeg fikk se satt som støpt – og er det jeg fremdeles har i dag. Hun har skapt en logo som gjenspeiler IDentitetsterapi Kompetanse- og utdanningssenter og mitt særpreg som forfatter, konstellatør/traumeterapeut og systemisk coach innen traumebevissthet, helse, leder- og organisasjonsutvikling.

Ser hva jeg og min bedrift er genuint god på

Lotte stiller de riktige spørsmålene og ser hva jeg og min bedrift er genuint god på. Hun finner mitt unike personlige og profesjonelle preg – nettopp det som skiller min bedrift fra andre bedrifter. Lotte er et geni når det gjelder kunnskap, uttrykk og talent, og hun presiserer, forsterker og fremhever nettopp dette i sin ofte enkle og sylskarpe design. Hun foredlet og støpte om til form og farge, for til slutt å komme frem til mitt senters enestående visuelle uttrykk. Jeg elsker fremdeles min logo og er overbevist om at mitt visuelle uttrykk har bærekraft i mange tiår fremover.

Har fått en enhetlig og identitetsrettet verktøykasse

Etter at Lotte sammen med Ingelin Aabø bisto i å utvikle mitt merkevare og min visuelle identitet, har bedriften min fått en enhetlig og identitetsrettet verktøykasse som kan benyttes i alle medier. For første gang følte jeg at senteret og mitt arbeid virkelig ble sett. Endelig ble senterets uttrykk så profesjonelt som ekspertisen, kvaliteten, kredibiliteten, troverdigheten og alvoret i mitt arbeid og visjon om et bærekraftig samfunn i sunn vekst og utvikling fortjener.

Rein styrke

produserer og selger Àhppi Rein Lever – naturens gavepakke i en kapsel

Grundig, systematisk og rask

Lotte jobber grundig, er systematisk og jobber raskt. Hun er tålmodig og har vist forståelse for uforutsette hendelser som har gjort at vår prosess har tatt lengre tid enn vi hadde planlagt. Hun har gitt fra seg et helstøpt branddesign og laget en nydelig side som vi selger verdens beste kosttilskudd fra. Anbefaler Lotte på det sterkeste!

mona nordøy

Fotograf

Dedikert, profesjonell og dyktig designer

Lotte er veldig dedikert, profesjonell og dyktig som designer, hun setter seg godt inn i hva kunden vil ha og kommer opp med mange kreative innspill og forslag til design som kan passe til brandet ditt. Hun har følgt meg hele tiden i min prosess hvor hun skulle lage en helt ny design til min hjemmeside i forbindelse med mitt onlinekurs. Geniale ikoner som er trendy på farger og lett gjenkjennelig og forståelige. 


Lotte har også gitt meg innføring i hvordan jeg skal bruke de diverse plattformene hvor jeg har mottatt skriv fra henne fra A til Å hvordan jeg skal gå frem for å sette inn informasjon og bilder i Kajabi programmet.

Jeg kan anbefale Lotte på det varmeste...

annabell

Annebell Stefanussen – gründer av «Fredsarbeid i Heimen»

Blei utrulig fornøyd med et eksklusivt sluttresultat

Jeg har vært så utrulig heldig å få brukt Lotte som min webdesigner til min webside Fredsarbeid i heimen. Jeg valgte å benytte meg av hennes full pakke tilbud, med logo, design og webside. Jeg blei utrulig fornøyd med et eksklusivt sluttresultat.

Faglig sterk og sikker

Hun har vært helt unik å samarbeide med. Jeg er ei som bestemmer meg og så ombestemmer meg. Lotte har stått stødig og tålmodig ved min side gjennom hele prosessen. Hun har lyttet tålmodig til alle mine innspill og hun har kommet med gode innspill og faglige råd når jeg har vært på glattisen. Jeg har aldr følt meg overkjørt. Tvert i mot har jeg følt meg godt og veldig profesjonelt ivaretatt. Jeg opplevde Lotte som faglig sterk og sikker. Det gjorde meg trygg når avgjørelser skulle tas. Hun var svært pålitelig i forhold til tidsfrister og avtaler. Hun var fleksibel når jeg trengte akutt hjelp eller noe hastet.


Nå etter at siden min er oppe og går velger jeg fremdeles Lotte når jeg trenger hjelp til flyers, rollup eller teknisk støtte og veiledning i forhold til websiden.


Lotte leverer på øverste hylle. Det som er ekstra morsomt med henne er at ho er kreativ og bruker humor i sin strek. Stor Klem fra SUPERTAKKNEMLIG.

Petter erik innvik

Forfatter av «Rødsand Gruber»

Et usedvanlig godt samarbeid

Kjære Lotte. Dette er resultatet av et usedvanlig godt samarbeid mellom oppdragsgiver, formgiver og forfatter. Som forfatter er jeg sjeldent godt fornøyd med ditt bidrag, og det gleder meg at boka har blitt svært godt mottatt.

Ellen m.O.

Ellen Mossin Olesen arbeider med aktive verdier i virksomheter

Meget dyktig, kreativ, klok og tålmodig

Jeg har jobbet med Lotte for å utvikle design med logo, visuell identitet, trykksaker og webside. Lotte engasjerer seg dypt i å skape en visuell identitet, personlig tilpasset til deg. Hun engasjerer seg levende i form og fargevalg og utrykker sine valg med nydelige historier.


Hun er meget kreativ, dyktig, klok og tålmodig. Det har vært en glede å få jobbe med Lotte. Hun er verdifull! Jeg er så stolt av og glad for det resultatet hun har skapt. Jeg gir Lotte mine varmeste og beste anbefalinger.

Britt bjørgård

Coach og grunnlegger av Satnarayan Kundalini Yoga

Sensitiv og lydhør for hva kunden ønsker

Det har vært en sann glede og veldig inspirerende å jobbe med Lotte. Hun har utarbeidet min grafiske profil og laget min nye hjemmeside Brittbj.no. Begge deler er jeg superfornøyd med. Lotte er veldig sensitiv og lydhør for hva kunden ønsker. Hun brukte god tid på å sette seg inn i det jeg ville ha, hun søkte og kom tilbake med en forståelse av min logo og profil som virkelig løftet meg. Hun er grundig i sitt arbeid og kreativ som få. Hun er lett å samarbeide meg, får ting gjort og har en lun humor, noe jeg verdsetter. Jeg kan gi Lotte mine aller beste anbefalinger

malaikas hjerterom

Healer og klarsynt

Møtte meg med innsikt og klare ideer

Heldigvis var det Lotte som lagde profilen, visittkort og hjemmesiden min. Hun møtte meg med innsikt og klare ideer, og leverte ett perfekt resultat som jeg også har mottatt mange gode tilbakemeldinger på.


Vil du ha ett bra og proft resultat, så kan jeg anbefale dyktige Lotte som vet hva hun driver med!

lean tech

Hjelper produksjonsbedrifter med kontinuerlig forbedring

Den visuelle profilen gjenspeiler virksomheten på en veldig god måte

Lotte hjalp meg å se hvordan jeg ønsker at bedriften min skal fremstå. Hun satte seg godt inn i hva bedriften min gjør, hvorfor jeg holder på med dette og hvem som er målgruppen. Den visulle profilen hun har laget gjenspeiler dette på en veldig god måte.


Hun har skapt en logo som har særpreg og som jeg opplever presenterer bedriften min på en god måte. 

Sylvi ann harila

Coach

Kreativ og flink til å finne løsninger

Det har vært en kreativ reise å jobbe med deg Lotte. Du er så kreativ og flink til å finne løsninger som passer akkurat til meg. Du skaper det unike visuelle ut fra den jeg ønsker å fremstå som. Dessuten jobber du kjapt. Jeg har fått masse hjelp underveis når jeg har stått fast. Du har sendt meg videoer og forklaringer som gjør at jeg har funnet ut av det jeg trenger. Jeg anbefaler deg på det sterkeste. Dessuten er du pålitelig og leverer etter avtale.

Valmueverden

Idylliske hagehus og hageprodukter

Svært fornøyd med logoen

Lotte har formet logo, visuell identitet og webside for Valmueverden. Jeg er svært fornøyd med arbeidet hun har gjort, spesielt med logoen. Hun oppfattet raskt essensen av Valmueverden og formet den fargefulle fuglen med valmuevingene. Jeg ble begeistret med det samme jeg så logoen. Jeg er også veldig fornøyd med valg av farger og fonter til konseptet. Jeg blir glad av de friske fargene og får mange positive tilbakemeldinger på fargebruken.


Lotte er humoristisk og underfundig, rolig og leken. Hun lytter på en stille måte og oversetter deretter det hun senser til et formspråk som oppleves som om det var akkurat dette jeg ville ha. Trenger du profesjonell hjelp til å forme din visuelle identitet, anbefaler jeg deg å kontakte Lotte.