Logopakke – skap din visuelle profil

I Bigfatproduction Lotte Thori Løvstad tilbyr vi logopakke til alle mulige bedrifter, om du er gründer eller veletablert i ditt felt. Kanskje du trenger en logo for å informere publikum om din nye merkevare? Eller kanskje du ønsker å rebrande til en mer tiltrekkende og velfungerende retning? En logopakke kan være nettopp det du trenger for å få din merkevare til å skinne.

Vi har nok alle hørt utsagnet «dont judge a book by its cover». Den brutale virkeligheten er at det er nettopp det vi mennesker gjør stadig vekk. Vi ser noe som skiller seg ut fra mengden fordi det er kult, vakkert eller spesielt. Det er det vi husker og lengter til i etterkant. En logo er ofte det første man ser med et produkt, og det er nettopp derfor det er avgjørende at det er noe som representerer din merkevare på riktig vis. Selv om vi liker det eller ei gjelder første inntrykk i stor grad, spesielt når det kommer til merkevarer. En logopakke er her for å hjelpe deg med å gi et utmerket førsteinntrykk.

Lotte Thori Løvstad har lang erfaring med design av logo og visuell identitet. Ved bruk av vår logopakke vil du oppleve at ditt budskap kommer frem til ditt publikum slik du ønsker.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt dersom du er på utkikk etter en logopakke som hjelper deg med å danne en visuell profil for din bedrift!