Rein Styrke

Design av logo og visuell identitet for Rein Styrke. Rein Styrke er lidenskapelig opptatt av næringsrik mat fra naturen. De utvikler reinlever, som inneholder fullverdige proteiner, mineraler og vitaminer du trenger for å ha ekstra kraft og energi. Ved å spise reinlever får du i deg deg 100% arktisk urkraft, fullstendig fri for tilsetningsstoffer. Les mer om Rein Styrke her.

Logo består av symbol og tekst. Symbolet er formet som reinhorn av et ungt dyr. Symbolet er tydelig og realistisk, samtidig som man kan se det abstrakt og få assosiasjoner til vener, hjerte, natur, vekster, vidde. Teksten «Rein Styrke» og slagordet «100% arktisk urkraft» utstråler tyngde og stabilitet. Logofarge er valgt til en støvet bruntone som kan forbindes med jord, natur, trygghet og stabilitet. Fargen brun er jordnær, seriøs, lojal, trygg, ærlig, varm, signaliserer stablitiet, støtte, høy kvalitet, det organiske og utendørs liv. Tilsammen utstråler logo natur, varme, ektehet, styrke og høy kvalitet.

De grafiske elementene er inspirert av og utviklet ut fra komsebånd «Gietka».

Branding: Ingelin Aabø
Foto: Mona Nordøy og Anne Katja Gaup

ReinStyrke-logo-01ReinStyrke-logo-03ReinStyrke-logo-04ReinStyrke-logo-08ReinStyrke-logo-07ReinStyrke-logo-09 ReinStyrke-logo-10 ReinStyrke-logo-11 ReinStyrke-logo-13