Hvordan kan vi hjelpe deg?

Har du store planer for din nettside og virksomhet? Vi kan gjerne hjelpe deg med å designe bl.a. en tiltalende visuell identitet og nettside. Klikk deg gjerne videre for å lese mer eller ta kontakt for et uforpliktende møte.
Identitetsdesign kan være en viktig faktor for å oppnå suksess.

Tilbudspakke: Logo, visuell identitet og nettside

logo / visuell identitet / nettside
Benytt deg av tilbudspakken som består av de 4 fasene Fundamentet, Logo, Visuell identitet og Webside. Det er mange brikker som skal på plass ved etablering av virksomhet, og vi hjelper deg på veien.

Webdesign

skreddersydde nettsider
Vi hjelper deg med nettside på WordPress plattform. Alle virksomheter har forskjellige behov og ønsker i forhold til både utseende og funksjonalitet, derfor tilpasser vi oss etter hva som er riktig for din bedrift.

Logo og identitetsdesign

logo / visuell identitet
En visuell identitet er merkevarens innpakning og kan inneholde elementer som navn, logo, design, farger, merkekarakter, bildestil, lyd og lukt. En visuell identitet er et virkemiddel som hjelper kunden å bli kjent med merket og posisjonere virksomheten i markedet.

Illustrasjon og infografikk

visualisering av tematikk
Illustrasjon og infografikk er bilder eller tegning brukt for å tolke, forklare, dekorere og/eller verifisere en tekst, konsept eller prosess. På hver sin måte vil de gi deg et visuelt bilde av et tema på en lettforståelig og tiltrekkende måte.

Bok- og magasindesign

bøker / magasiner / redaksjonell design
Setting av tekst og bilder i en bok eller et magasin handler mye om å gjøre innholdet mest mulig tilgjengelig for leseren, få frem budskapet og skape en god leseropplevelse. Hvordan dette gjøres er avhengig av innhold, budksap, målgruppens behov og forventninger.

Pakningsdesign

pakningsdesign / emballasje
Pakningsdesignets viktigste rolle er å promotere innholdet i pakningen på best mulig måte, og skal tilpasses produktet og målgruppen du ønsker å nå. Emballasjens hovedfunksjon er å beskytte innholdet fra å bli skadet i transport, lagring, plassering butikk etc.

Markedsmateriell

markedsmateriell / reklame
Når du ser en annonse, et magasin, visittkort eller en dekorert bil – forstår du umiddelbart hvem som er avsender? Det er designet som møter kunden – innpakningen, det visuelle. Husker du på å utforme markedsmateriellet i tråd med din visuelle identitet?