Illustrasjon og infografikk

Illustrasjon

En illustrasjon er et bilde eller tegning brukt for å tolke, forklare, dekorere og/eller verifisere en tekst, konsept eller prosess. Ofte integrert i en trykksak som f.eks. plakater, bøker, undervisningsmateriell, animasjoner, magasiner, dataspill, film.

Infografikk

En god og effektiv informasjonsgrafikk er satt sammen av få virkemidler, er godt designet, forteller en god historie og er enkel å forstå. Den gir deg et visuelt bilde av et tema på en lettforståelig og tiltrekkende måte.
Infografikk munnspill
 • Vi er svært fornøyd

  Vi har benyttet Lotte ved flere anledninger. Vi er svært fornøyde med det Lotte har levert til oss. Hun er lyttende og setter seg fort inn i våre ønsker og behov. Vi opplever også prosessen ønske fra oss til ferdig leveranse som profesjonell, men samtidig uformell.

  Mats Olsen, Det Kongelige Selskap for Norges Vel

  /
 • Den visuelle profilen gjenspeiler virksomheten på en veldig god måte

  Lotte hjalp meg å se hvordan jeg ønsker at bedriften min skal fremstå. Hun satte seg godt inn i hva bedriften min gjør, hvorfor jeg holder på med dette og hvem som er målgruppen. Den visulle profilen hun har laget gjenspeiler dette på en veldig god måte. Hun har skapt en logo som har særpreg og som jeg opplever presenterer bedriften min på en god måte.

  Se logo her og se illustrasjoner her.

  Sissel, Lean Tech

  /
 • Kommer med forslag i tråd med våre ønsker

  Vi benytter oss ofte av Lotte til kreative oppdrag, da hun er veldig flink til å komme med forslag i tråd med våre ønsker. Hun er rask, har en kommersiell stil og et uttrykk som passer godt for oss.

  Se mønsterdesign her

  Hege, Princess Gruppen AS

  /